Na koji način mogu da se učlanim i/ili podržim finansijski

Uplatu možete izvršiti na račun udruženja kod Reiffeisen Banke:

265-1780310002610-71 za uplate u dinarima

Ili preko paypala za uplate iz inostranstva na nalog info@ekostraza.com

Za dinarske uplate možete iskoristiti QR kod

Svakom uplatom na račun koji će biti istaktnut na ovoj strani od preko 2000din u jednoj kalendarskoj godini automatski sti;ete pravo da postanete član udruženja. Ukoliko to želite, pošto uplatom ne možemo da znamo vaše detalje, potrebno je da pošaljete mail na:

clanstvo@ekostraza.com

sa vašim detaljima i nekoliko dana kasnije stići će vam potvrda o članstvu. Iz ekoloških razloga kartica će biti u digitalnom obliku.

Članstvo vam daje pravo da učestvujete na godišnjoj skupštini udruženja gde će se odlučivati o svim pravnim pitanjima pokreta Eko Straža kao i o delovanju na bazi udruženja i daje vam pristup viber kanalu članova.

Možete uplatiti i npr 4x500din da ostvarite pravo na članstvo ukoliko su uplate načinjene u istoj kalendarskoj godini. Ukoliko vas nema u bazi uplatioca ili ukoliko nemate potvrdu članstva sačekajte nekoliko dana, jer nam je potrebno neko vreme da administrativno procesuiramo uplate i članstvo. 

Ne postoji maksimalan iznos koji možete da uplatite, jednostavno za status člana je potrebno 2000din, a uplata može biti u bilo kom iznosu. Ne postoji ni minimalan iznos, možete uplatiti i 50 dinara. Vaša uplata će biti javno dosupna u sekciji finansijski izveštaj, gde će pisati datum, vaše ime u to u obliku ime i prvo slovo prezimena i iznos. Ukoliko ne vidimo ime u uplati, stajaće anonimno na mestu uplatilac, takođe ako ne želite da se vidi vaše ime i prvo slovo prezimena morate nam pisati zahtev na mail clanstvo@ekostraza.com da to uklonimo. 

Finansijski izveštaj se ažurira jednom nedeljno, tako da budite strpljivi ukoliko se vaša uplata ne pronađe istog momenta na stranici.

VAŽNO! Ukoliko bi ste voleli da budete član udruženja, a 2000 dinara vam je previše iz bilo kog razloga, napišite zahtev na clanstvo@ekostraza.com i zatražite gratis člananiru i ona će vam biti odobrena.